ПАНИЧНА СВЕТ. GR-8/leds 2.7 W 90 min. OLYMPIA

1.215 ден

РАБОТЕН НАПОН: 220-240V AC/50-60Hz
МАКСИМАЛНА МОЌНОСТ: 2.7W/3VA
БАТЕРИЈА (Ni-Cd): 3.6V/0.6Ah
ИНДИКАЦИИ/КОНТРОЛИ:Charge LEDs, TEST Button
ВРЕМЕ НА ПОЛНЕЊЕ: 24H
МИНИМАЛНО ВРЕМЕ НА ТРАЕЊЕ: 90 МИНУТИ
СТЕПЕН НА ЗАШТИТА: IP42
ОСВЕТЛУВАЊЕ (ГЛАВНО/ПАНИЧНО):40lm / 100lm
ИЗВОР НА СВЕТЛО: 12 БЕЛИ ЛЕД ЧИПОВИ
ПРОИЗВЕДЕНО ВО СКЛАД СО: EN 60598-1, EN 60598-2-22, EN55015,
EN 61547, EN 61000-3-2, EN 61000-3-3
МАКС. ДАЛЕЧИНА НА ВИДЛИВОСТ : 15M
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:5 to 40 C
РЕЛАТИВНА ВЛАЖНОСТ: ДО 95%
МАТЕРИЈАЛ:FR3010,ПОЛИКАРБОНАТ
НАДВОРЕШНИ ДИМЕНЗИИ(L x W x H):240X90X44
ТЕЖИНА:345 ГР
ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ/1 ГОДИНА НА БАТЕРИЈА

230140 Brand: