ПАНИЧНА СВЕТ. GR-2100 3W 90 min. OLYMPIA

1.525 ден

РАБОТЕН НАПОН: 220-240V AC/50-60Hz
МАКСИМАЛНА МОЌНОСТ: 3,3W/3,6 VA
БАТЕРИЈА (Ni-Cd): 3.6V/0.6Ah
ИНДИКАЦИИ/КОНТРОЛИ:Charge LEDs, TEST Button
ВРЕМЕ НА ПОЛНЕЊЕ: 16h
МИНИМАЛНО ВРЕМЕ НА ТРАЕЊЕ: 90 МИНУТИ
СТЕПЕН НА ЗАШТИТА: IP30
ОСВЕТЛУВАЊЕ (ГЛАВНО/ПАНИЧНО):100lm / 100lm
ИЗВОР НА СВЕТЛО: 12 БЕЛИ ЛЕД ЧИПОВИ
ПРОИЗВЕДЕНО ВО СКЛАД СО: EN 60598-1, EN 60598-2-22, EN55015,
EN 61547, EN 61000-3-2, EN 61000-3-3
МАКС. ДАЛЕЧИНА НА ВИДЛИВОСТ : 22M
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:5 to 40 C
РЕЛАТИВНА ВЛАЖНОСТ: ДО 95%
МАТЕРИЈАЛ:АБС,ПОЛИКАРБОНАТ
НАДВОРЕШНИ ДИМЕНЗИИ(L x W x H):291X111X54
ТЕЖИНА:476 ГР
ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ/1 ГОДИНА НА БАТЕРИЈА

230115 Brand: