ПАНИЧНА СВЕТ. GR-310/12L/180/А 180 min. OLYMPIA

2.479 ден

РАБОТЕН НАПОН: 220-240V AC/50-60Hz
МАКСИМАЛНА МОЌНОСТ: 2.9W/3,2VA
БАТЕРИЈА (Ni-Cd): 3.6V/1Ah
ИНДИКАЦИИ:СВЕТЛО ЗА ИНДИКАЦИЈА ПРИ ПОЛНЕЊЕ
ВРЕМЕ НА ПОЛНЕЊЕ: 24H
МИНИМАЛНО ВРЕМЕ НА ТРАЕЊЕ: 180 МИНУТИ
СТЕПЕН НА ЗАШТИТА: IP40
ОСВЕТЛУВАЊЕ (ГЛАВНО/ПАНИЧНО):38lm / 100lm
ИЗВОР НА СВЕТЛО: 15 БЕЛИ ЛЕД ЧИПОВИ
ПРОИЗВЕДЕНО ВО СКЛАД СО: EN 60598-1, EN 60598-2-22, EN55015,
EN 61547, EN 61000-3-2, EN 61000-3-3
МАКС. ДАЛЕЧИНА НА ВИДЛИВОСТ : 15M
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:5 to 40 C
РЕЛАТИВНА ВЛАЖНОСТ: ДО 95%
МАТЕРИЈАЛ: FR3010, ПРОЗИРЕН ПОЛИКАРБОНАТ
НАДВОРЕШНИ ДИМЕНЗИИ(L x W x H):353X143X57
ТЕЖИНА:710 ГР
ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ/1 ГОДИНА НА БАТЕРИЈА

230160 Brand: