ПАНИЧНА СВЕТ. ВОДОЗАШТ. GR-1935/15L IP 65 90 min. OLYMPIA

2.517 ден

РАБОТЕН НАПОН: 220-240V AC/50-60Hz
МАКСИМАЛНА МОЌНОСТ: 3.3W/3.5VA
БАТЕРИЈА (Ni-Cd): 3.6V/1.5Ah
ВРЕМЕ НА ПОЛНЕЊЕ: 24H
МИНИМАЛНО ВРЕМЕ НА ТРАЕЊЕ: 90 МИНУТИ
СТЕПЕН НА ЗАШТИТА: IP65
ОСВЕТЛУВАЊЕ (ГЛАВНО/ПАНИЧНО):40lm / 210lm
ИЗВОР НА СВЕТЛО: 30 БЕЛИ ЛЕД ЧИПОВИ
ПРОИЗВЕДЕНО ВО СКЛАД СО: EN 60598-1, EN 60598-2-22, EN55015,
EN 61547, EN 61000-3-2, EN 61000-3-3
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:5 to 40 C
РЕЛАТИВНА ВЛАЖНОСТ: ДО 95%
МАТЕРИЈАЛ:FR3010, ПРОЗИРЕН ПОЛИКАРБОНАТ
НАДВОРЕШНИ ДИМЕНЗИИ(L x W x H):313X118X66
ТЕЖИНА:710 ГР
ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ/1 ГОДИНА НА БАТЕРИЈА

230220 Brand: