СИРЕНА ВОДООТПОРНА СО СВЕТИЛКА BS-531/1/WP IP65 OLYPMIA

2.757 ден

РАБОТЕН НАПОН: 21-28V DC
МОЌНОСТ: 1.2 W
МАКСИМАЛНА ЈАЧИНА НА ЗВУК: 94 dB
ИЗВОР НА СВЕТЛО: 1 ЛЕД СВЕТИЛКА
ЗА МОНТАЖА НА ЅИД
МАКСИМАЛНА ВИСИНА НА МОНТАЖА: 2.4M
ПРОСТОР НА ПОКРИВАЊЕ: 6 M ОКОЛУ СИРЕНАТА ПОД АГОЛ ОД 180°
СТЕПЕН НА ЗАШТИТА: IP65
ПРОИЗВЕДЕНО ВО СКЛАД СО: EN 54-3: 2001 +?1:2002 +?2:2006, EN 54-23: 2010
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:0 to 60 C
РЕЛАТИВНА ВЛАЖНОСТ: ДО 95%
МАТЕРИЈАЛ: FR3010,ПРОЗИРЕН ПОЛИКАРБОНАТ
НАДВОРЕШНИ ДИМЕНЗИИ(L x W x H): 141X141X100
ТЕЖИНА:240ГР
ГАРАНЦИЈА:2 ГОДИНИ

230745 Brand: