СИРЕНА СО СВЕТЛО IP42, 24V, 88dB BS-531/1 OLYMPIA

1.933 ден

РАБОТЕН НАПОН: 21-28V DC
МАКСИМАЛНА СТРУЈА: 40 mA
МАКСИМАЛНА ЈАЧИНА НА ЗВУК: 88 dB
ЗА МОНТАЖА НА ЅИД
СТЕПЕН НА ЗАШТИТА: IP42
ПРОИЗВЕДЕНО ВО СКЛАД СО: EN 54-3:2014
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:0 to 60 C
РЕЛАТИВНА ВЛАЖНОСТ: ДО 95%
МАТЕРИЈАЛ: FR3010,ПРОЗИРЕН ПОЛИКАРБОНАТ
НАДВОРЕШНИ ДИМЕНЗИИ(L x W x H): 141X141X95
ТЕЖИНА:200ГР
ГАРАНЦИЈА:2 ГОДИНИ

Compare
230742 , Brand: