СИРЕНА СО СВЕТЛО IP20, 220V, 100dB BS-546 OLYMPIA

2.476 ден

РАБОТЕН НАПОН: 220-240V AC MOЌНОСТ: 6 VA МАКСИМАЛНА ЈАЧИНА НА ЗВУК: 100 dB СТЕПЕН НА ЗАШТИТА: IP20 ПРОИЗВЕДЕНО ВО СКЛАД СО: EN 55015, EN 61547, EN 61000-3-3, EN 61000-3-2, EN 60950-1 РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:0 to 60 C РЕЛАТИВНА ВЛАЖНОСТ: ДО 95% МАТЕРИЈАЛ: ABS НАДВОРЕШНИ ДИМЕНЗИИ(L x W x H): 205X90X57 ТЕЖИНА:220ГР ГАРАНЦИЈА:2 ГОДИНИ BS-546 Е СИРЕНА КОЈА ДАВА ЕДНОВРЕМЕНО И ВИЗУЕЛНА СВЕТЛОСНА ИНДИКАЦИЈА

230744 ,
Бренд: OLYMPIA
Brands