ВОДООТПОРНА КУТИЈА ЗА ЈАВУВАЧ НА ПОЖАР . BOX-530 IP65 OLYMPIA

2.321 ден

Серијата BOX-53X се кутии за запечатување, кои се користат за заштита на јавувашите за повик (оган откривање, гаснење и сл.) од влага, прашина и вода. Кутии за запечатување се компатибилни со сите јавувачи на пожар произведени од Olympia Electronics.

230733 ,
Бренд: OLYMPIA
Brands