ЈАВУВАЧ НА ПОЖАР BS-536 24V OLYMPIA

656 ден

РАБОТЕН НАПОН: 10-30V СТРУЈА: 8-30 mA ЗА ВНАТРЕШНА УПОТРЕБА СТЕПЕН НА ЗАШТИТА: IP20 ПРОИЗВЕДЕНО ВО СКЛАД СО: EN 54-11 РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:-10 to 70 C РЕЛАТИВНА ВЛАЖНОСТ: ДО 95% МАТЕРИЈАЛ: FR3010 НАДВОРЕШНИ ДИМЕНЗИИ(L x W x H): 98X94X58 ТЕЖИНА:180 ГР ГАРАНЦИЈА:2 ГОДИНИ

230730 ,
Бренд: OLYMPIA
Brands