ЈАВУВАЧ НА ПОЖАР АДРЕСИБИЛЕН СО ИЗОЛ. BSR-5136 OLYPMIA

1.202 ден

КОМУНИКАЦИСКИ ПРОТОКОЛ: OLYMPIA A ПРОТОКОЛ РАБОТЕН НАПОН: 12-30V СТРУЈА ПРИ АКТИВИРАН АЛАРМ: 2.5mA ЗА ВНАТРЕШНА УПОТРЕБА СТЕПЕН НА ЗАШТИТА: IP20 ПРОИЗВЕДЕНО ВО СКЛАД СО: EN 54-11,EN 54-17 РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:-40 to 70 C РЕЛАТИВНА ВЛАЖНОСТ: ДО 95% МАТЕРИЈАЛ: АБС/ПОЛИКАРБОНАТ НАДВОРЕШНИ ДИМЕНЗИИ(L x W x H): 94X98X56 ТЕЖИНА:185 ГР ГАРАНЦИЈА:2 ГОДИНИ

230824 ,
Бренд: OLYMPIA
Brands