СИРЕНА АДРЕСИБ. СО СВЕТЛО IP65, 87dB 21-28V BSR-5132WP OLYMPIA

3.540 ден

КОМУНУНИКАЦИСКИ ПРОТОКОЛ:OLYMPIA A ПРОТОКОЛ
РАБОТЕН НАПОН: 12-30V DC
МАКСИМАЛНА СТРУЈА: 7,4 ДО 35,9 mA
МАКСИМАЛНА ЈАЧИНА НА ЗВУК: 101 dB
ЗА АПЛИКАЦИЈА ВО ТИП B ОКОЛИНА
ЗА МОНТАЖА НА ЅИД
МАКС. ВИСИНА НА МОНТАЖА: 2.3 М
ПРОСТОР НА ПОКРИВАЊЕ: МАКСИМУМ 26,5 М3
БРЗИНА НА ТРЕПКАЊЕ: ПОДЕСИВА ОД 0,5 Hz DO 1 Hz
БОЈА НА СВЕТЛОСТ:БЕЛА
СТЕПЕН НА ЗАШТИТА: IP65
ПРОИЗВЕДЕНО ВО СКЛАД СО: EN 54-3,??-54-17, EN 54-23
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:-25 ДО 70 C
РЕЛАТИВНА ВЛАЖНОСТ: ДО 95%
МАТЕРИЈАЛ: АБС, ПОЛИКАРБОНАТ
НАДВОРЕШНИ ДИМЕНЗИИ(L x W x H): 127X137X82 mm
ТЕЖИНА:313 gr
ГАРАНЦИЈА:2 ГОДИНИ

230820 Brand: