ДЕТЕКТОР АНАЛОГЕН АДРЕСИБ. ОПТИЧКИ СО ИЗОЛ. BSR-6155 OLYMPIA

1.445 ден

КОМУНИКАЦИСКИ ПРОТОКОЛ:OLYMPIA A ПРОТОКОЛ
РАБОТЕН НАПОН: 12-30V DC
СТРУЈА ПРИ АЛАРМ: 2,5mA ПРИ ВКЛУЧЕН ЛЕД ИНДИКАТОР
ОСЕТЛИВОСТ НА ЧАД: ПОДЕСИВО ОД 0.107 to 0.300 СО ЧЕКОР 0.010 dB/m
ИЗЛЕЗ:КОН НАДВОРЕШЕН ЛЕД ДРАЈВЕР
СТЕПЕН НА ЗАШТИТА: IP42
ПРОИЗВЕДЕНО ВО СКЛАД СО: EN 54-7, EN 54-17
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:-40 to 70 C
РЕЛАТИВНА ВЛАЖНОСТ: ДО 95%
НАДВОРЕШНИ ДИМЕНЗИИ: 103(ДИЈАМЕТАР)X48((ВИСИНА)
ТЕЖИНА:160 ГР
ГАРАНЦИЈА:2 ГОДИНИ

Compare
230836 , Brand: