АДРЕСИБИЛНА ЕДИН. СО ВЛЕЗ/ИЗЛЕЗ. РЕЛЕ BSR-8120 OLYMPIA

3.540 ден

КОМУНИКАЦИСКИ ПРОТОКОЛ: OLYMPIA A ПРОТОКОЛ
НАПОН:12-30V DC
СТРУЈА ВО СТАНДАРДНА СОСТОЈБА:200??
СТРУЈА ПРИ АЛАРМНА СОСТОЈБА:2.5mA (with activated LED)
ВЛЕЗНИ РЕЛЕИ : 2
ИЗЛЕЗНИ РЕЛЕИ: 2. 30V/2A
ИНДИКАЦИИ: ЛЕД СИЈАЛИЦА
ИЗЛЕЗЕН НАПОН: 21.5-28 VDC
МАКСИМАЛНА СТРУЈА ВО ЈАМКА :1 A
СТЕПЕН НА ЗАШТИТА:IP20
ПРОИЗВЕДЕНО ВО СКЛАД СО:EN 54-18, EN 54-17
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:-20 to 70 C
РЕЛАТИВНА ВЛАЖНОСТ: ДО 95%
МАТЕРИЈАЛ: ABS/PC
НАДВОРЕШНИ ДИМЕНЗИИ:90(l)x71(w)x59(h) mm
ТЕЖИНА:136 gr
ГАРАНЦИЈА: 2 ГОДИНИ