НАПОЈУВАЊЕ GR-24/24V/A 2А DC ИЗЛЕЗ OLYMPIA

7.912 ден

ВЛЕЗЕН НАПОН: 85-265V AC/50-60Hz
MOЌНОСТ: 92 VA
КОРИСТИ ЗАТВОРЕНА ОЛОВНА БАТЕРИЈА ТИП:2x12V/7Ah НЕ Е ВКЛУЧЕНА
СТЕПЕН НА ЗАШТИТА: IP42
ЗАШТИТА НА БАТЕРИЈА ОД КРАТОК СПОЈ, ОД КОМПЛЕТНО ПРАЗНЕЊЕ
ИНДИКАЦИЈА: ЗЕЛЕНА ЛЕД СИЈАЛИЦА/ЗА ОСИГУРАЧОТ; ЗЕЛЕНА ЛЕД СИЈАЛИЦА ПРИ ИЗЛЕЗНА АКТИВАЦИЈА
ПРОИЗВЕДЕНО ВО СКЛАД СО: EN 55015, EN 61547, EN 60950-1, EN 61000-3-2, EN 61000-3-3
ВРЕМЕ НА ПОЛНЕЊЕ:24 H
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:5 to 40 C
РЕЛАТИВНА ВЛАЖНОСТ: ДО 95%
МАТЕРИЈАЛ: ABS/PC
НАДВОРЕШНИ ДИМЕНЗИИ(L x W x H):300X95X230 mm
ТЕЖИНА:5430ГР
ГАРАНЦИЈА:3 ГОДИНИ1/ГОДИНА НА БАТЕРИЈА

230765 Brand: