ДЕТЕКТОР АНАЛОГЕН АДРЕСИБ. ОПТИЧКИ И ТЕМП. СО ИЗОЛ. BSR-6157 OLYMPIA

1.869 ден

КОМУНИКАЦИСКИ ПРОТОКОЛ:OLYMPIA A ПРОТОКОЛ РАБОТЕН НАПОН: 12-30V DC СТРУЈА ПРИ АЛАРМ: 2,5mA ПРИ ВКЛУЧЕН ЛЕД ИНДИКАТОР ОСЕТЛИВОСТ НА ЧАД: ПОДЕСИВО ОД 0.107 ДО 0.300 СО ЧЕКОР 0.010 dB/m ИЗЛЕЗ:КОН НАДВОРЕШЕН ЛЕД ДРАЈВЕР СТЕПЕН НА ЗАШТИТА: IP42 ПРОИЗВЕДЕНО ВО СКЛАД СО:EN 54-5, EN 54-7, EN 54-17 РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:-40 to 70 C РЕЛАТИВНА ВЛАЖНОСТ: ДО 95% НАДВОРЕШНИ ДИМЕНЗИИ: 103(ДИЈАМЕТАР)X55((ВИСИНА) ТЕЖИНА:160 ГР ГАРАНЦИЈА:2 ГОДИНИ

230838 ,
Бренд: OLYMPIA
Brands