ДЕТЕКТОР АНАЛОГЕН АДРЕСИБ. ТЕМПЕР. СО ИЗОЛ. BSR-6160 OLYMPIA

1.421 ден

КОМУНИКАЦИСКИ ПРОТОКОЛ:OLYMPIA A ПРОТОКОЛ
РАБОТЕН НАПОН: 12-30V DC
СТРУЈА ПРИ АЛАРМ: 2,5mA ПРИ ВКЛУЧЕН ЛЕД ИНДИКАТОР
ОСЕТЛИВОСТ НА ЧАД: ПОДЕСИВО ОД 0.107 ДО 0.300 СО ЧЕКОР 0.010 dB/m
ИЗЛЕЗ:КОН НАДВОРЕШЕН ЛЕД ДРАЈВЕР
СТЕПЕН НА ЗАШТИТА: IP42
ПРОИЗВЕДЕНО ВО СКЛАД СО:EN 54-5, EN 54-7, EN 54-17
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:-40 to 70 C
РЕЛАТИВНА ВЛАЖНОСТ: ДО 95%
НАДВОРЕШНИ ДИМЕНЗИИ: 103(ДИЈАМЕТАР)X55((ВИСИНА)
ТЕЖИНА:160 ГР
ГАРАНЦИЈА:2 ГОДИНИ

230837 Brand: