ДЕТЕКТОР ТЕРМ. ДИФЕРЕНЦ. И ОПТИЧКИ СО ОСНОВА BS-657/A OLYMPIA

1.296 ден

РАБОТЕН НАПОН: 18-30VDC СТРУЈА: 20-30 mA ОСЕТЛИВОСТ:0.120dB/m and 58-62°C ИЗЛЕЗ: ДО ПАНЕЛ/BS-572 ЗА ВНАТРЕШНА УПОТРЕБА СТЕПЕН НА ЗАШТИТА: IP20 ПРОИЗВЕДЕНО ВО СКЛАД СО: EN 54-5; EN 54-7 РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:-10 to 60 C РЕЛАТИВНА ВЛАЖНОСТ: ДО 95% МАТЕРИЈАЛ: FR3010 НАДВОРЕШНИ ДИМЕНЗИИ(L x W x H): 103|(ДИЈАМЕТАР)X48 (ВИСИНА) ТЕЖИНА:160ГР ГАРАНЦИЈА:2 ГОДИНИ

230739 ,
Бренд: OLYMPIA
Brands