ДЕТЕКТОР ДИМЕН АВТОНОМЕН GS-506 9V OLYMPIA

902 ден

РАБОТЕН НАПОН: : DC 9V (алкална или карбон цинк батерија) СТРУЈА :<10uA (standby), <30mA аларм МАКСИМАЛНА ЈАЧИНА НА ЗВУК: 85 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:0 to 60 C РЕЛАТИВНА ВЛАЖНОСТ: ДО 95% ГАРАНЦИЈА:3 ГОДИНИ/1 ГОДИНА НА БАТЕРИЈА

230747 ,
Бренд: OLYMPIA
Brands