ПАНИЧНА СВЕТ. GR-9/leds 3W 180 min. OLYMPIA

1.422 ден

РАБОТЕН НАПОН: 220-240V AC/50-60Hz
МАКСИМАЛНА МОЌНОСТ: 3W/3,5VA
БАТЕРИЈА (Ni-Cd): 3.6V/1Ah
ИНДИКАЦИИ/КОНТРОЛИ:Charge LEDs, TEST Button
ВРЕМЕ НА ПОЛНЕЊЕ: 24H
МИНИМАЛНО ВРЕМЕ НА ТРАЕЊЕ: 180 МИНУТИ
СТЕПЕН НА ЗАШТИТА: IP42
ОСВЕТЛУВАЊЕ (ГЛАВНО/ПАНИЧНО):38lm / 100lm
ИЗВОР НА СВЕТЛО: 12 БЕЛИ ЛЕД ЧИПОВИ
ПРОИЗВЕДЕНО ВО СКЛАД СО: EN 60598-1, EN 60598-2-22, EN55015,
EN 61547, EN 61000-3-2, EN 61000-3-3
МАКС. ДАЛЕЧИНА НА ВИДЛИВОСТ : 15M
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:5 to 40 C
РЕЛАТИВНА ВЛАЖНОСТ: ДО 95%
МАТЕРИЈАЛ:ABS/PC, PC
НАДВОРЕШНИ ДИМЕНЗИИ(L x W x H):240X90X44
ТЕЖИНА:350 ГР
ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ/1 ГОДИНА НА БАТЕРИЈА

230142 Brand: