ОРМАР В/З СО ЕДЕН ОТВОР ПРАЗЕН

2.523 ден

МАТЕРИЈАЛ- ЛИМ;
БОЈА-СИВА, RAL7035;
ДИМЕНЗИИ- (600x250x200)mm (ВxШxД);
ТИП-ВГРАДЕН;
БРАВИ-НЕ;
БРОЈ НА ВРАТИ-2.

380100 Brand: