ОРМАР В/З СО ДВА ОТВОРИ ПРАЗЕН

2.969 ден

МАТЕРИЈАЛ- ЛИМ;
БОЈА-СИВА, RAL7035;
ДИМЕНЗИИ- (600x450x200)mm ( ВxШxД);
ТИП-ВГРАДЕН;
БРАВИ-НЕ;
БРОЈ НА ВРАТИ-2.

380101 Brand: