КОНТАКТОР МОДУЛАРЕН СО РАЧНА КОНТРОЛА 25А, 2NO, SТ-25-20-M, F&F

1.487 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-25A(AC-1/AC-7a );
НОМИНАЛЕН РАБОТЕН НАПОН-250 V AC;
НОМИНАЛЕН НАПОН НА ШПУЛНАТА-220 V AC;
БРОЈ НА КОНТАКТИ-2NO;
ПОМОШНИ КОНТАКТИ-НЕ ПОДДРЖУВА;
ДИМЕНЗИЈА-1 МОДУЛ;
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-(0,75-4)mm2.

1022002 Brand: