КОНТАКТОР МОДУЛАРЕН 63А, 4NO, ST-63-40, F&F

2.248 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-63A(AC-1/AC-7a ); НОМИНАЛЕН РАБОТЕН НАПОН-250 V AC; НОМИНАЛЕН НАПОН НА ШПУЛНАТА-220 V AC; БРОЈ НА КОНТАКТИ-4NO; ПОМОШНИ КОНТАКТИ-НЕ ПОДДРЖУВА; ДИМЕНЗИЈА-3 МОДУЛИ; ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-(0,75-10)mm2.