КОНТАКТОР МОДУЛАРЕН 4ОА, 2NO+2NC, ST-40-22, F&F

2.061 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-40A(AC-1/AC-7a );
НОМИНАЛЕН РАБОТЕН НАПОН-250 V AC;
НОМИНАЛЕН НАПОН НА ШПУЛНАТА-220 V AC;
БРОЈ НА КОНТАКТИ-2NO+2NC;
ПОМОШНИ КОНТАКТИ-НЕ ПОДДРЖУВА;
ДИМЕНЗИЈА-2 МОДУЛИ;
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-(0,75-10)mm2.

Compare