КОНТАКТОР МОДУЛАРЕН 25А, 1NO+1NC, ST-25-11, F&F

860 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-25A(AC-1/AC-7a ); НОМИНАЛЕН РАБОТЕН НАПОН-250 V AC; НОМИНАЛЕН НАПОН НА ШПУЛНАТА-220 V AC; БРОЈ НА КОНТАКТИ-1NO+1NC; ПОМОШНИ КОНТАКТИ-НЕ ПОДДРЖУВА; ДИМЕНЗИЈА-1 МОДУЛ; ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-(0,75-4)mm2.