КОНТАКТОР МОДУЛАРЕН 25А, 4NO, ST-25-40, F&F

1.409 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-25A(AC-1/AC-7a );
НОМИНАЛЕН РАБОТЕН НАПОН-250 V AC;
НОМИНАЛЕН НАПОН НА ШПУЛНАТА-220 V AC;
БРОЈ НА КОНТАКТИ-4NO;
ПОМОШНИ КОНТАКТИ-НЕ ПОДДРЖУВА;
ДИМЕНЗИЈА-2 МОДУЛИ;
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-(0,75-4)mm2.

Compare