КОНТАКТОР МОДУЛАРЕН 4ОА, 4NO, ST-40-40, F&F

1.897 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-40A(AC-1/AC-7a ); НОМИНАЛЕН РАБОТЕН НАПОН-250 V AC; НОМИНАЛЕН НАПОН НА ШПУЛНАТА-220 V AC; БРОЈ НА КОНТАКТИ-4NO; ПОМОШНИ КОНТАКТИ-НЕ ПОДДРЖУВА; ДИМЕНЗИЈА-2 МОДУЛИ; ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-(0,75-10)mm2.