КОНТАКТОР МОДУЛАРЕН 25А, 2NO, SТ-25-20, 24V/AC F&F

947 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-25A(AC-1/AC-7a ); НОМИНАЛЕН РАБОТЕН НАПОН-250 V AC; НОМИНАЛЕН НАПОН НА ШПУЛНАТА-24 V AC; БРОЈ НА КОНТАКТИ-2NO; ПОМОШНИ КОНТАКТИ-НЕ ПОДДРЖУВА; ДИМЕНЗИЈА-1 МОДУЛ; ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-(0,75-4)mm2.