КОНТАКТОР МОДУЛАРЕН 2P, 25A 412523 LEGRAND

1.018 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-25A(AC-1/AC-7a ); НОМИНАЛЕН РАБОТЕН НАПОН-250 V AC; НОМИНАЛЕН НАПОН НА ШПУЛНАТА-230 V AC; БРОЈ НА КОНТАКТИ-2NO; ПОМОШНИ КОНТАКТИ-ПОДДРЖУВА; ДИМЕНЗИЈА-1 МОДУЛ; ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-(0,75-6)mm2.