НЕИЗОЛИРАНА СОБИРНИЦА ЗА НУЛА ЗА ДИФ. СКЛ. (1,5-16)mm2,MPIN 3, MOREK

78 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-80 A;
НОМИНАЛЕН НАПОН-690 V AC;
БРОЈ НА ПОЛОВИ-1P;
ДИМЕНЗИЈА-8x16x35mm;
МАТЕРИЈАЛ-МЕСИНГ;
ПРИКЛУЧОЦИ-БАКАРНИ ЖИЦИ;
БРОЈ НА ОТВОРИ-3;
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-(1,5-16)mm2.

107008 Brand: