НЕИЗОЛИРАНА СОБИРНИЦА (1,5-16)mm2, L=1M, 147 ОТВОРИ,In=63A, BB 147, MOREK

764 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-63 A;
НОМИНАЛЕН НАПОН-690 V AC;
БРОЈ НА ПОЛОВИ-1P;
ДИМЕНЗИЈА-9×6,5x972mm;
МАТЕРИЈАЛ-МЕСИНГ;
ПРИКЛУЧОЦИ-БАКАРНИ ЖИЦИ;
БРОЈ НА ОТВОРИ-147;
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-147x (1,5-16)mm2.

107001 Brand: