ИЗОЛИРАНА СОБИРНИЦА ЗА ЗЕМЈА,14X16mm2, 14 ОТ.,PEN PE14 ЗЕЛЕНА , MOREK

181 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-63 A;
НОМИНАЛЕН НАПОН-690 V AC;
БРОЈ НА ПОЛОВИ-1P;
МАТЕРИЈАЛ-МЕСИНГ;
ПРИКЛУЧОЦИ-БАКАРНИ ЖИЦИ;
БРОЈ НА ОТВОРИ-14;
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-(1,5-16)mm2.

107028 Brand: