НЕИЗОЛИРАНА СОБИРНИЦА (1,5-35)mm2, L=1M,160А, 83 ОТВОРИ, BB 83, MOREK

Available in store

НОМИНАЛНА СТРУЈА-160 A;
НОМИНАЛЕН НАПОН-690 V AC;
БРОЈ НА ПОЛОВИ-1P;
ДИМЕНЗИЈА-10x15x995mm;
МАТЕРИЈАЛ-МЕСИНГ;
ПРИКЛУЧОЦИ-БАКАРНИ ЖИЦИ;
БРОЈ НА ОТВОРИ-83;
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-(1,5-35)mm2.

1070011 Brand: