ИЗОЛИРАНА СОБИРНИЦА ЗА НУЛА, 16 ОТ. 6×9 ПЛАВА HTB0190609W16

133 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-63 A;
НОМИНАЛЕН НАПОН-500 V AC;
БРОЈ НА ПОЛОВИ-1P;
ДИМЕНЗИЈА-6x9x116.5mm;
МАТЕРИЈАЛ-МЕСИНГ;
ПРИКЛУЧОЦИ-БАКАРНИ ЖИЦИ;
БРОЈ НА ОТВОРИ-16;
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-(1,5-16)mm2.

107014