НЕИЗОЛИРАНА СОБИРНИЦА (1,5-25)mm2, L=1M,100А, 111 ОТВОРИ,In=100A, BB 111, MOREK

1.548 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-100 A;
НОМИНАЛЕН НАПОН-690 V AC;
БРОЈ НА ПОЛОВИ-1P;
ДИМЕНЗИЈА-10x10x998mm;
МАТЕРИЈАЛ-МЕСИНГ;
ПРИКЛУЧОЦИ-БАКАРНИ ЖИЦИ;
БРОЈ НА ОТВОРИ-111;
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-(1,5-25)mm2.

1070010 Brand: