ИЗОЛИРАНА СОБИРНИЦА ЗА ЗЕМЈА,7X16mm2, 7 ОТ.,PEN PE7 ЗЕЛЕНА , MOREK

106 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-63 A;
НОМИНАЛЕН НАПОН-690 V AC;
БРОЈ НА ПОЛОВИ-1P;
МАТЕРИЈАЛ-МЕСИНГ;
ПРИКЛУЧОЦИ-БАКАРНИ ЖИЦИ;
БРОЈ НА ОТВОРИ-7;
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-(1,5-16)mm2.

107026 Brand: