ДРЖАЧ ЗА НЕИЗОЛИРАНА СОБИРНИЦА ЗА НА ДИН ШИНА, BB 3, MOREK

84 ден

МАТЕРИЈАЛ-ПОЛИАМИД PA6; ДИМЕНЗИИ-56x12x41,5; ОДГОВАРА ЗА СОБИРНИЦИ-BB147, BB111; БОЈА-ЦРН.