ПОМОШНО РЕЛЕ СО 3 C/O KОНТАКТИ, 24V DC, R3N-2013-23-1024 WTL ,RELPOL

429 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-10A/250V AC(AC-1),10A/24V DC(DC-1); НОМИНАЛЕН НАПОН НА ШПУЛНАТА-24 V DC; БРОЈ НА КОНТАКТИ-3 CO; СООДВЕТНО ПОСТОЉЕ-GZT3; ВГРАДЕНА СИГНАЛНА ДИОДА-ДА; ВГРАДЕНА ЗАШТИТНА ДИОДА ОД ПРЕНАПОН-НЕ; ДИМЕНЗИИ-21×27,4×35,5 mm.