ПОМОШНО РЕЛЕ СО 3 C/O KОНТАКТИ, 230V DC, R3N-2013-23-1220 WTL ,RELPOL

613 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-10A/250V AC(AC-1),10A/24V DC(DC-1);
НОМИНАЛЕН НАПОН НА ШПУЛНАТА-220 V DC;
БРОЈ НА КОНТАКТИ-3 CO;
СООДВЕТНО ПОСТОЉЕ-GZT3;
ВГРАДЕНА СИГНАЛНА ДИОДА-ДА;
ВГРАДЕНА ЗАШТИТНА ДИОДА ОД ПРЕНАПОН-НЕ;
ДИМЕНЗИИ-21×27,4×35,5 mm.

126076 Brand: