ПОСТОЉЕ ЗА ПОМ. РЕЛЕ СО 3 C/O KОНТАКТИ, GZT3 ,RELPOL

224 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-10A AC;
НОМИНАЛЕН НАПОН -300 V AC;
БРОЈ НА КОНТАКТИ-3 CO;
ЗА ТИП НА РЕЛЕИ-R4N;
ВГРАДУВАЊЕ НА ЗАШТИТНА ДИОДА ОД ПРЕНАПОН-ДА;
МОЖНОСТ ЗА ВГРАДУВАЊЕ НА ДРЖАЧ НА РЕЛЕ-ДА;
МОНТАЖА-DIN ШИНА;
ДИМЕНЗИИ-76,3x22x42,5mm.

126078 Brand: