ПОМОШНО РЕЛЕ КРУЖНО СО 3 C/O KОНТ.,110V DC,R15-2013-23-1110-WTL ,RELPOL

883 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-10A/250V AC(AC-1),10A/24V DC(DC-1); НОМИНАЛЕН НАПОН НА ШПУЛНАТА-110 V DC; БРОЈ НА КОНТАКТИ-3 CO; СООДВЕТНО ПОСТОЉЕ-PZ11-01, GZP11; ВГРАДЕНА СИГНАЛНА ДИОДА-ДА; ВГРАДЕНА ЗАШТИТНА ДИОДА ОД ПРЕНАПОН-НЕ; ДИМЕНЗИИ-35x35x54,4 mm.