ПОМОШНО РЕЛЕ КРУЖНО СО 3 C/O KОНТ.,220V DC,R15-2013-23-1220-WTL ,RELPOL

1.104 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-10A/250V AC(AC-1),10A/24V DC(DC-1);
НОМИНАЛЕН НАПОН НА ШПУЛНАТА-220 V DC;
БРОЈ НА КОНТАКТИ-3 CO;
СООДВЕТНО ПОСТОЉЕ-PZ11-01, GZP11;
ВГРАДЕНА СИГНАЛНА ДИОДА-ДА;
ВГРАДЕНА ЗАШТИТНА ДИОДА ОД ПРЕНАПОН-НЕ;
ДИМЕНЗИИ-35x35x54,4 mm.

1260004