НАПОЈУВАЊЕ ОТВОРЕНО PSC-35B, 27,6 VDC,84,6X50,8X24(LxWxH)mm,MEAN WELL

2.639 ден

ВЛЕЗЕН НАПОН/БР. НА ФАЗИ-((85 -264) V AC , (120 -370) V DC)/1Ф;
ИЗЛЕЗНА МОЌНОСТ/НАПОН/СТРУЈА-35W/27,6 V DC/1,3 A DC;
ДИМУВАЊЕ-НЕ;
СТАНДАРДИ-ITE EN/UL/IEC 60950;
ИЗВЕДБА-ОТВОРЕНО, НЕМА ДЕКЛАРИРАНО IP ЗАШТИТА;
МОНТАЖА- PCB(ПЕЧАТЕНА ПЛОЧКА) ;
ВГРАДЕНИ ЗАШТИТИ-КУСА ВРСКА, ПРЕОПТОВАРУВАЊЕ,ПРЕНАПОН;
ГАРАНЦИЈА-2 ГОДИНИ;
ДИМЕНЗИИ-84,6X50,8X24(LxWxH)mm.

1332901 Brand: