ПОСТОЉЕ ЗА ПОМ. РЕЛЕ КРУЖНО. СО 3 C/O KОНТАКТИ, GZP11 ,RELPOL

257 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-12A/250V AC(AC-1),12A/24V DC(DC-1);
НОМИНАЛЕН НАПОН -250 V AC;
БРОЈ НА КОНТАКТИ-3 CO;
ЗА ТИП НА РЕЛЕИ-R15-2013;
ВГРАДУВАЊЕ НА ЗАШТИТНА ДИОДА ОД ПРЕНАПОН-ДА;
МОЖНОСТ ЗА ВГРАДУВАЊЕ НА ДРЖАЧ НА РЕЛЕ-ДА;
МОНТАЖА-DIN ШИНА;
ДИМЕНЗИИ-732×38,2×27,2mm.

1260081 Brand: