ПОМОШНО РЕЛЕ КРУЖНО СО 3 C/O KОНТ, 12V DC, R15-2013-23-1012-WTL ,RELPOL

791 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-10A/250V AC(AC-1),10A/24V DC(DC-1);
НОМИНАЛЕН НАПОН НА ШПУЛНАТА-12 V DC;
БРОЈ НА КОНТАКТИ-3 CO;
СООДВЕТНО ПОСТОЉЕ-PZ11-01, GZP11;
ВГРАДЕНА СИГНАЛНА ДИОДА-ДА;
ВГРАДЕНА ЗАШТИТНА ДИОДА ОД ПРЕНАПОН-НЕ;
ДИМЕНЗИИ-35x35x54,4 mm.

126000 Brand: