ПРЕНАПОНСКИ МОДУЛ ЗА ПОСТОЉЕ GZP8/GZP11, 6/230 V DC, M21, RELPOL

313 ден

НОМИНАЛЕН НАПОН -6/230 V DC; ЗА ТИП НА РЕЛЕИ-R15; ЗА ТИП НА ПОСТОЉА-GZP8,GZP11.