СОБИРНИЦА 8p ЗА РЕЛЕИ RM85, ПОСТОЉА GZT80, ZGGZ80-1, RELPOL

84 ден

БРОЈ НА ПОЛОВИ -8p;
ЗА ТИП НА РЕЛЕИ-RM85;
ЗА ТИП НА ПОСТОЉА-GZT80.

126059 Brand: