СОЛИД СТЕЈТ РЕЛЕ,1F,40A, 4-32 V DC,50-480V AC,SSRP1DB040 EMAS

2.028 ден

ВЛЕЗЕН НАПОН- (4-32)VDC; ИЗЛЕЗЕН НАПОН-(50-640)VAC; НОМИНАЛНА СТРУЈА- 40A; ИНДИКАЦИЈА- LED; ДИМЕНЗИИ-64x45x31mm(ВxШxД); СТЕПЕН НА ЗАШТИТА- IP20.