СОЛИД СТЕЈТ РЕЛЕ,1F,40A, 4-32 V DC,24-320V AC,SSRP1DA040 EMAS

1.364 ден

ВЛЕЗЕН НАПОН- (4-32)VDC;
ИЗЛЕЗЕН НАПОН-(24-320)VAC;
НОМИНАЛНА СТРУЈА- 40A;
ИНДИКАЦИЈА- LED;
ДИМЕНЗИИ-64x45x31mm(ВxШxД);
СТЕПЕН НА ЗАШТИТА- IP20.