СОЛИД СТЕЈТ РЕЛЕ,1F,50A, 4-32 V DC,50-640V AC,SSRP1DC050 EMAS

2.404 ден

ВЛЕЗЕН НАПОН- (4-32)VDC; ИЗЛЕЗЕН НАПОН-(50-640)VAC; НОМИНАЛНА СТРУЈА- 50A; ИНДИКАЦИЈА- LED; ДИМЕНЗИИ-64x45x31mm(ВxШxД); СТЕПЕН НА ЗАШТИТА- IP20.